top of page
Velkommen til MONTAGETEAM København

KVALITETSBEVIDST

SKILTE & FOLIE MONTAGE

Vi påtager os alle montageopgaver indenfor skiltning.

STOR BRANCHEERFARING

LANDSDÆKKENDE

TILPASSEDE LØSNINGER

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

MONTAGE EFTER DINE MÅL OG ØNSKER

Vi kan montere facadeskilte, facadebogstaver, lysskilte, pyloner og andre nedstøbte skilte. Alt indenfor selvklæbende skilte mm.


Vi hjælper med alt det praktiske arbejde og I bestemmer selv hvilke dele af skilteprocessen I med fordel kan benytte os til. Skiltemontage for skiltefirmaer, reklamebureauer, arkitekter, byggefirmaer m.fl. er en væsentlig del af Montageteams arbejde. I opstartsfasen kører vi ud og måler op, tager billeder og kommer gerne med gode råd om hvilke montageløsninger vi kan anbefale til de konkrete skilteønsker. Vi behandler naturligvis jeres henvendelse med største diskretion. 

Vi har mange års erfaring indenfor dette område og ved at inddrage os på et tidligt tidspunkt, undgår I faldgruber og ubehagelige overraskelser, når opgaven skal udføres i praksis. 

Skulle der mod forventning opstå en reklamation på det udførte arbejde, påtager vi os det fulde ansvar for at få løst reklamationen.

Totem-sign-installation-2-1546x1024_edit

PROJEKTER

SE ET UDVALG AF VORES

REFERENCER

Se vores galleri for en inspirerende samling af fantastiske neon-skilte. Vores galleri indeholder over hundrede unikke og kreative neon-designs, der spænder fra farverige og livlige til stilfulde og moderne.