top of page

DINE FACADESKILTE ER JERES ANSIGT UDAD TIL

pressure-washing-irving-tx_1_orig.jpg

MONTAGETEAM – RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

VI HOLDER JERES FACADESKILTE OG PYLONER RENE OG PÆNE.

Når kunder og leverandører besøger din virksomhed er din facade og skilte det første de ser. Når folk kører forbi, er det din markedsføring – så din skiltning bør være tydelige, rene og præsentable. Det hjælper vi med hos Montageteam – både afvaskning og eventuelle reparationer.

FAST RENGØRING AF JERES FACADER OG SKILTE

Montageteam tilbyder et årsabonnement til en fast pris, som fornyes automatisk efter det årlige servicebesøg. Aftalen kan opsiges uden varsel – dog senest 10 mdr. efter sidste besøg.

Vi tilbyder at holde jeres facader og skilte rene og pæne ved at vaske jeres skilte ned 1 gang om året. Ved samme servicebesøg går vi skiltene igennem og tjekker op på evt. skader, ligesom vi gerne klipper beplantning ned omkring skiltet. På den måde får vi håndteret de små defekter eller skader inden de udvikler sig til en dyr reparation eller en udskiftning af skiltet.

Efter det årlige besøg udfærdiger vi en servicerapport med fotodokumentation på at vi har været på besøg og hvad vi har lavet. Er der reparationer/skader som vi evt. mener der bør udbedres, vedhæfter vi et tilbud/overslag som kan accepteres pr. mail – derefter sætter vi opgaven i gang.

bottom of page